Hae
Tiina K

10 faktaa minusta

Faktoja, jotka saattavat yllättää tai kauhistuttaa!

10 faktaa saattaa sisältää pitkään seuranneille jo tuttujakin juttuja mutta olen yrittänyt kuitenkin keksiä kuitenkin jotain sellaista, mitä ette ehkä vielä tienneet minusta.

  1. Minulla on melko hyvä valokuva muisti. Saatan muistaa helposti miltä esim. jääkaapin sisältö näyttää tai millä hyllyllä on mitäkin ja missä kohdassa. Joskus hyvä asia, joskus hieman hämmentävääkin.

2. Pienenä tyttönä kuultuani Sammakkoprinssi sadun, aloin pussailla rupisammakon poikasia sillä halusin nähdä tuleeko niistä oikeasti ihmisiä. Uskon, etten todellakaan ole ollut ainut!

3. Olin jo pienenä kova bisness nainen! Myin hyttysentoukkia kaverille ämpärillä – molemmat luulimme, että ne olivat sammakon nutipäitä. Kaveri halusi perustaa sammakkofarmin ja minulta löytyi apu. Kaikkea sitä lapset keksiikin! 😀

4. Opin juomaan limsaa vasta muutamia vuosia sitten. En vieläkää kovin usein juo mutta aika ajoin saattaa tehdä mieli jääkylmää Coca-Colaa tai PepsiMaxia. Useimmiten näin käy reissussa tai kesä aikaan, kun on lämpimiä päiviä.

5. Piirtäminen, kirjoittaminen ja liikkuminen ovat olleet aina minulle parhaimpia tapoja jäsennellä ajatuksia. Se on terapeuttista ja saa aina niin hyvälle tuulelle. Toimii siis niin hyvänä kuin huononakin päivänä. Harmi, kun piirtämiselle on aivan liian vähän nykyään aikaa tai en vain priorisoi sitä riittävästi aikatauluihin. Enemmän se on nykyään tuhrimista paperin paloihin.

6. Olen aina pitänyt kaikista ”tyttöjen jutuista”. Pienenä oli parasta testailla äidin meikkejä, meikata meikkipäätä ja laittaa sen hiuksia, kammata isän partaa. Kopistella äidin korkeissa koroissa ja testailla vaatteita kavereiden kanssa. Ja edelleen pidän siitä, ehkä se on ajanutkin minut tähän pisteeseen, missä nykyään olen. Teen juuri niitä juttuja, mistä nautin – jo vuodesta 1990.

7. Matkustelu on parasta mitä tiedän! Olen aina haaveillut, että voisin tehdä pitkiäkin road trip -reissuja maailmalla. Ehkä vielä keksin keinon yhdistää loman ja työn niin taidokkaasti, että se on mahdollista. Vinkkejä otetaan aina vastaan. Ajatusmallilla: kaikki, missä en ole vielä käynyt niin kiinnostaa ja täytyy kokea!

8. Autot ja moottoripyörät saavat sydämen pamppailemaan. Vauhdin huuma ja moottorin kehräys saavat suorastaan sulamaan. Mikä onkaan parempi ääni aina kesän korvalla, kuin moottoripyörien hurina. Tavoite omasta moottoripyörästä vähän siirtyi vallitsevan maailman tilanteen vuoksi, joten ehkä se tavoite voidaan ottaa sitten ensi vuoteen.

9. Kauhuelokuvat tai romanttiset hömppä leffat ei uppoa minuun. Kauhussa säikyn aivan liikaa ja romanttinen hömppä saa nukahtamaan. Toiminta, komedia ja dokumentit toimivat paremmin.

10. Olen aina haaveillut erilaisista häistä! Ei urheiluseuroja tai työväentaloja. Ei kermakakkuja tai koivun oksia. Sen täytyy olla rouheaa mutta tyylikästä ja kaunista! Ei ole aivan helpoimmasta päästä toteuttaa mutta ei mahdotonta.

Jos, et tiennyt vielä tätä niin käy lukaisemassa  Jo kolmatta kertaa luovuttamassa!

Tavoitteita kohti

Tsekkaa mun suositukset ravintoloihin, kahviloihin, matkailuun ja urheiluun Phaverista. Laita mun tili seurantaan niin löydät jatkossa kaikki mun suositukset samasta paikasta. Pääset Phaverin profiiliini täältä tai Instagramin bion linkistä.

Ota seurantaan instagram tilini täältä, niin pääset seuraamaan arkeani reaaliaikaisesti.

2 kommenttia

  1. Maiju kirjoitti:

    Kyllä oli kiva kuulla jotain uutta sinusta <3

    • kulotiinagmailcom kirjoitti:

      Kiva kuulla! <3 Ja ennen kaikkea, jotain sellaista mitä ei ehkä vielä kaikki ole kuullut 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *