Hae
Tiina K

Olen kussut sanalleen koko viikon

Kaikesta huolimatta on niin hyvä fiilis

Viikko on mennyt hujauksessa. Olen kussut sanalleen koko viikon aikatauluni ja päiväkohtaiset suunnitelmani eli to do-lista kasvaa hurjaa vauhtia vain pidemmäksi koko ajan. Näinä hetkinä tulee fiilis, mihin varmasti moni voi samaistua samassa tilanteessa; mietin että lyönkö hanskat tiskiin ja heitän kaiken narikkaan vai… Loppujen lopuksi en pahemmin sitten asiaa sen enempää enää miettinyt vaan tein niin!

Nukuin pitkään hyvällä omalla tunnolla, tein vain muutaman pikku työhomman ja skippasin kaiken sovitun. Ei ollut energia, intoa tai muutakaan mihinkää velvollisuutta vaativaan. Piti tarttua työjuttuihin mutta yhtäkkiä huomasinkin siivoavani kotia yhdessä miehen kanssa. Siivous oli kuitenkin hyvä veto, sillä mukavampaa ja nopeampaa se on aina tehdä yhdessä. Ainoa päivän ohjelma oli pysähtyminen, treeni ja yhteinen aika. Teki hyvää olla vain päivä ja tehdä niitä juttuja, mikä teki onnelliseksi. Olla vain läsnä niissä hetkissä ja miettiä että ehkä huomenna sitten.

Sunnuntaina, kun kaikki sitten kaatuikin niskaan…

Muutamat pitkät yöunet putkeen olivat tehneet tehtävänsä – unen määrä oli tullut täyteen ja tänään herättiin jo melko aikaisin. Aikainen aamu takaa yleensä kiireetömän aamun ja sen jälkeen olikin energiaa jo otta itseäni niskasta kiinni ja aloittaa työnteko. Ensimmäinen listallani olikin to do- listan lyhentäminen urakalla.

Tiedätkö sen mielihyvän tunteen mikä valtaa mielen, kun lista lyhenee useammalla kohdalla ja tunnet onnistuneesi sekä olleesi tehokkaampi kuin aikoihin. Tähän tahtiin, kun saisi aina asioita etenemään niin lista ei varmasti pääsisi edes kasvamaan niin pitkäksi.  Nyt voikin lähteä perinteiselle sunnuntai treenille, hyvillä fiiliksillä.

Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille!

Muista ottaa seurantaan myös työtilini TIK Salonki ja XCryo Tampere niin pääset näkemään ja kuulemaan tämän hetken kuumimista kauneudenhoitoalan ja hyvinvoinnin jutuista. Tiedät mitä tapahtuu ja tulee tapahtumaan tässä lähi viikkoina vielä työkuvioiden puolella, sillä meillä on alkanut uusi ambassador ohjelma aivan uudella konseptilla. Kivoja juttuja luvassa kaikille kauneudesta ja hyvinvoinnista kiinnostuneille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *