Mitä tapahtuu, miksi olen ollut hiljaa ja hukassa?
Viikot vilisevät silmissä ja tajuan, että olen ollut aivan kadoksissa ja hiljaa lähes ikuisuuden niin täällä kuin somenkin puolella. Pitkä to do -lista muistuttaa minua siitä – mitä pitäisi tehdä ja mitä pitäisi hoitaa. Mutta…
Olen elänyt niin hetkessä, että en ole tehnyt kuin välttämättömät ja pakolliset. Keho ja mieli on tarvinnut sitä. Sellaista aikaa, kun on vain aikaa olla miettimättä mitään, suunnittelematta ja niin pois päin. Kaipasin aikaa jolloin teen vain yhden asian kerrallaan, en pingota, stressaa tai häsää koko ajan jotain. Kevät on tuonut paljon ajateltavaa, paljon mietittävää, paljon sulateltavaa monen asian suhteen. Olen yrittänyt nauttinut hetkistä ja elää rennosti. Painaen taka-alalle kaiken sen, mikä ei ole ollut pakollista tai aivan välttämätöntä arjessa. Koska se on tuntunut oikealta. Kaiken niin sanotusti ylimäräisen esim. Englannin opiskelun, koulujutut, somet ja näiden lisäksi kaikki muukin on ollut vähän tauolla. Tämän seurauksena koen olevani jälleen energisempi ja vahvempi ihmisenä niin henkisesti kuin fyysisesti. Pysähtyminen on kultaa ja sitä täytyy joskus ymmärtää ottaa!
Viime vuosi on opettanut minulle paljon pysähtymisestä ja sen tärkeydestä. Ennen olen ehkä hieman ”pelännyt” pysähtyä ja ottaa niin rennosti. Nyt kun se kaikki tuli vähän pakosta viime vuonna niin huomasin, että sitä pärjää vähemmälläkin touhottamisella ja pingottamisella. Olen oppinut uskomaan vahvemmin siihen, että elämä kantaa jolloin osaan olla entistä rennompi ja nauttia entistäkin enemmän hetkistä.
Sitä olenkin tehnyt tämän kevään, kuten seuraavista kuvista näkyy. Arkisia ja mukavia juttuja sekä riittävästi lepoa.
Miltä se kulunut kevät näyttää kuvina?
Kiinnostaako helppo ja nopea kehonhuolto?
Lue lisää XCryosta ja sen hoitomahdollisuuksista!
Joko olet lukenut? Palautuminen ja Armollisuus
Hei mitä noissa aamiaisissa on? Tarkoitan oranssia puuroa ja tuota, missä on vadelmia päällä! Pysähtyminen kuulostaa oikein hyvältä, onneksi osasit antaa sille aikaa 🙂
Maustan usein puuron kanelilla, kardemummalla ja kurkumalla niin tuo oranssi väri tulee kurkumasta! Päällä on soijalesitiiniä rasvan lähteeksi monesti aamupalalla. Välillä sitä tai pähkinöitä, pellavansiemeniä tai muuta vastaavaa ?
Kannattaa kokeilla kurkumaa ja soijalesitiiniä myös rohkeasti. Soijalesitiini tekee puurosta ehkä hieman samettisemman!