Hae
Tiina K

Ristiriitainen ja ihmeellinen syksy

auringon nousu syksyn lehdet

Ruska, viilenevät päivät, usva ja aurinko – rakastan. Syksy merkitsee minulle pimenevien iltojen lisäksi myös uuden alkua. Sama tunne kuin keväällä, kun luonto alkaa vihertämään. Sytyn ja herään jotenkin uudelleen henkiin. 

Saan valtavasti energiaa suunnitella ja kehittää kaikkea eteenpäin. Halu ja into kehittää kaikkia elämän osa-alueita eteenpäin. Koulujen alettua julkaistaan aina loppuvuoden koulutuskalenterit kaikilta tahoilta, jolloin tekisi mieli ilmoittautua kaikkiin mahdollisiin alan koulutuksiin ja kouluttautua lisää ja vielä kaikkiin uusiinkin oppiakseen uutta. Mistä tätä energiaa riittää?

Tiedä sitten tekeekö lomakauden loppu ja kesän aikana kerätyt auringon säteistä kerätty d-vitamiini tämän kaiken. Sillä ei ole merkitystä mutta annetaan palaa ja nautitaan matkasta.

Ristiriitaisesti…

samaan aikaa syksy on aikaa, kun voi panostaa lepäämiseen ja käpertyä hyvällä omalla tunnolla sohvan kulmaan viltin alle. Nauttia kupposen kuumaa ja viettää perheen kesken aikaa kotona. Katsella suosikki sarjoja ja laittaa aivot narikkaan uusien hömppä ohjelmien parissa. Tasapainoisesti paljon kaikkea ja samaan aikaan palautumista. 

innostavia vinkkejä pimenevään loppu vuoteen:
  • Nauti pimeydestä. Polta kynttilöitä ja luo tunnelmaa kotiin kausivaloilla.
  • Hyödynnä kauden kasviksia ja herkuttele terveellisesti. Kurpitsa taittuu niin suolaisiin kuin makeisiin herkkuihin. Terveellinen ruoka pitää sinut energisenä eikä olo ole tukala.
  • Hanki kalenteri ja aloita ensi vuoden suunnittelu. Voit huomata intoutuvasi enemmän kuin uskotkaan siitä, että unelmoit ja suunnittelet tulevaa.
  • Herää ajoissa joulun tuloon. Aloita suunnittelu ja lahjojen hankinta ajoissa niin vältyt siltä stressaavalta hössötykseltä.
  • Aloita uusi harrastus tai löydä uusi motivaatio vanhaa harrastusta kohtaan.

Olenko kussut joskus koko viikon? Mitä tapahtui tammikuussa 2021? – lue: Olen kussut sanalleen koko viikon – to do lista kasvaa

MyDay – Erilainen tyäpäivä – pitkä mutta antoisa  – Nykyään pääset seuraamaan MyDay päiviä Youtuben puolelta videon puodossa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *