Hae
Tiina K

Syvemmälle ajatuksiini

*Sisältää mainoslinkkejä

Nainen Scandic Marskissa

Nyt pääset hieman ssyvemmälle ajatuksiini, kun olen vastaillut muutamiin Anna-lehdestä tuttuun haastatteluun.

Tähän ikään mennessä olen oppinut kuuntelemaan kehoani ja oloani. Olen suorastaan riippuvainen siitä liikunnan, puhtaan ruoan ja elämän tasapainosta. Näin voin hyvin ja olen energinen. Olen oppinut hallitsemaan tunteitani useimmissa tilanteissa ja pysymään rauhallisena.

Haluaisin nähdä mahdollisimman paljon maailmaa elämäni aikana. Nähdä, kokea, aistia ja tuntea sen kaikin mahdollisin tavoin.

Saan energiaa ihmisistä ja siitä, että tapahtuu koko ajan jotain. Silloin kun pystyn toteuttamaan itseäni ja touhuamaan asioita, mistä nautin olen energisin ja innostunein siitä kaikesta tekemisen riemusta. Näissä hetkissä saan monta asiaa maaliin samanaikaisesti, olen tehokkain ja tuottavin – tästä saan suurta mielihyvää.

Ihmettelen usein miten ihmiset selviävät elämässään, jos he ajattelevat tai kokevat koko maailman pyöriän heidän ympärillään. Itse ajattelen olevani niin pieni ja mitätön osa kaikkea tällä maapallolla, että olen kokenut parhaakseni keskittyä vain omaan elämään ja ajattelemaan ettei ketään juurikaan hetkauta se mitä touhuan. Tai ei ainakaan pitäisi hetkauttaa, jos elää omaa elämäänsä täysilä :lD

Haluaisin matkustaa kaikkialle, missä en ole vielä käynyt. Rakastan matkustamista, sen tuomaa vapautta ja fiilistä. Kokemuksia, kulttuuria ja reissujen rentoa kuljeskelua. Eniten kuitenkin tällä hetkellä sykähdyttäisi Islanti, Mexico, Sveitsi ja Vietnam.

Inspiroidun muiden ihmisten saavutuksista, etenemisestä ja muutoksista elämässä. Tästä syystä tykkään lukea/kuunnella elämänkertoja, menestystarinoita, yritystarinoita, haastatteluja ja kaikkea muuta vastaavaa yksittäisistä ihmisistä. Uskon myös siihen, että jokainen ihminen opettaa meille jotain elämänsä aikana niin kauan kuin on läsnä.

Kilpaurheilija bikinifitness

Pukeudun useimmiten mustaa tai treenivaatteisiin.

Katsoin viimeksi tänään puolisoani syvälle silmiin ja kerroin, että rakastan.

Pidän todella montaa ihmistä kauniina. Jokainen meistä on omalla tavallaan kaunis ja erityinen.

Haaveilen paljon ja päivittäin. Unelmoin myös ja pyrin kulkemaan niitä kohti, jotta voin joskus saavuttaa ne.

Kaipaan enemmän aikaa perheeni kanssa <3

Olen koukussa puhtaaseen ruokaan ja hyviin yöuniin.

Ostoslistallani on niin paljon kaikkea kotiin, itselle ja töihin etten edes ala kirjoittamaan listaa tähän 😀

Join vuoden ensimmäisen glögin eilen ystäväni Baby Shower kutsuilla.

Opettelen koko ajan jotain elämässäni. Haluan kehittää itseäni ja kehittyä ihmisenä. Kehittää niin henkistä kuin fyysistä puolta sekä tietenkin ammattitaitoani.

Mottoni kaikesta seuraa aina jotain hyvää ennemmin tai myöhemmin ja kaikesta selvitään!

kilpaurheilija bikinifitness

Muista hyödyntää Icaniwill alekoodi treenivaatteisiin. Se on voimassa vielä hetken. Koodilla TIINAK20 saat -20% alennuksen tilauksestasi. Nettikauppaan pääset täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *