Hae
Tiina K
Kaupallinen yhteistyö

Kilpaurheilua ja hyvinvointia

Kaupallinen yhteistyö: Puhti
*Sisältää mainoslinkkejä


Kaupallisessa yhteistyössä Puhti kanssa

Useiden vuosien ajan olen käynyt säännällisesti mittauttamassa veriarvoni. Kaikki alkoi aikoinaan siitä, kun ibs-oireet alkoivat ilmaantua noin kymmenen vuotta sitten. Silloin koko kroppa heitti härän pyllyä ja se näkyi kaikkialla mm. ihossa, hiuksissa ja kropassa. Puhumattakaan siitä kuinka vaikeaa se oli mielelle. Tiedottomuus mikä on ja mistä kaikki oudot oireet ja olo johtuu. Useampien vuosien tutkailujen jälkeen sieltä paljastui ibs eli ärtyneen suolen oireyhtymä. 

Tämän seurauksena olen halunnut käydä säännöllisesti tutkimassa, että myös kaikki veriarvot pysyvät oikeissa uomissa. Vaikka sanotaan, että tieto lisää tuskaa niin omasta hyvinvoinnissa haluan kuitenkin olla aina kartalla. Moneen sairauteen voi ehtiä reagoimaan ajoissa, jos veriarvoissa huomataan poikkeavuuksia normaaliin.

Tavoitteellisen urheilun myötä aloin käydä säännöllisesti (kerran vuoteen) ottamassa urheilijoille suunnatun tutkimuspaketin verikokeissa. Laaja otanta erilaisia arvoja, jotka vaikuttavat oleellisesti kehittymiseen, palautumiseen ja hyvinvointiin. 

Nyt menin mehiläisen kautta ottamaan Puhti: Liikkujan terveystarkastuksen, mikä oli suunniteltu erityisesti naisille. Miehille ja naisille on omat paketit, sillä on erilaisia asioita, mitkä meillä vaikuttavat tähän kaikkeen sukupuolesta riippuen. Miehillä testosteroni arvot ovat tärkeät ja meillä naisilla taas se ei ole se tärkein seurattava arvo. 

Urheilijoille löytyy paljon erilaisia terveystarkastus paketteja mutta tämä Puhdin terveystarkastus oli laajin. Ehdoton suositus sillä käynti oli helppo, nopea ja miellyttävä vaikka verta otettiin useampi putki. Miellyttävä siitä syystä, että toiminta oli nopeaa, en tuntenut juurikaan mitään ja pysyin tajuissani. Hyvä verikokeiden ottaja, joka osaa rauhoittelun ja osaa viedä ajatukset muualle tekee paljon.

Lämmöllä voin suositella myös muille tätä ja katsomaan itselle sen juuri sopivimman tutkimus paketin.

Selvitä elimistön rautavarastojen tilanne! Puhdin kautta saat raudanpuutteen tutkimukset kuten ferritiinin helposti ilman lähetettä. Näytteenotto noin 75 toimipisteessä 50 eri paikkakunnalla ympäri Suomen. Tulokset yleensä jo seuraavana päivänä. Selkeä tulosraportti. Tarvittaessa voit tilata erikseen lääkärin etäkonsultaation testien jälkeen suoraan tulosraportilta.

Varaa itsellesi sopiva Puhti paketti täältä!

Kaupallinen yhteistyö: Puhti

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.