Hae
Tiina K

TOP3 tuotteet, joita ilman en enää pärjäisi!

K18 tehohoitoYli kymmenen vuoden kokemus kauneudenhoitoalalta, erilaisten tuotteiden ja sarjojen testaamista, monien sarjojen hyllyttämistä ja mieletön määrä tuotteita, joihin olen rakastunut. Jokaiselle meille löytyy varmasti sopivat tuotesarjat, joka edustaa myös meidän arvojamme ja sitä mitä tuotteelta haluamme. Minulla tuotteiden käyttöön vaikuttaa niiden sopivuus itselle, sillä olen osalle säilöntäaineista allerginen. Yleensä, jos purkissa lukee parabeen sisällysluettelossa voin olla varma ettei tuote sovellu minulle vaan saan voimakkaan allergisen reaktion. Yleensä nämä yhdistelmät aiheuttavat monesti kosketusallergiaa. Onneksi monet valmistajat ovat ymmärtäneet tämän ja korvanneet sen vähemmän haitallisilla säilöntäaineilla.

Tuotteet, jotka ovat jääneet pysyvästi kosmetiikkapussiini!
Hiustuote

Olaplex tuotesarja on ollut minun luotto tuotesarja viime vuodet mutta nyt tämä uusi K18 tehohoito on mullistanut hiustenhoito rutiinini. Pysyvästi parempi kuntoiset hiukset, jotka ovat saaneet palautetta jopa puolitutuilta ihmisiltä. Hiukseni aidosti näyttävät parempi kuntoisilta myös muiden mielestä. Helppo harjata, kiiltävät, vahvat sekä vähemmän pörröisen näköiset.

Vaalennettu hius on aina huokoinen ja kuiva, joka vaatii paljon hoitoa. Siihen kun yhdistää minun taipuisat ja pörröiset hiukset niin lopputulos on kyllä takuu varmasti kuin räjähdyksen jäljiltä, jos en satsaa hiustenhoitotuotteisiin. Moni puntaroi ostaessaan kampaamosta hiustuotteita niiden hintaa mutta aika pitkälti hinta ja laatu kulkevat kuitenkin käsi kädessä. Mitä edullisempi purkki on sitä enemmän se sisältää vettä (eli lähes ilmaista raaka-ainetta). Kun vertaa tuotteita paksuihin ja tiivistemäisiin tuotteisiin käyttömäärä on huomattavasti pienempi, koska se saa kosteuden märistä hiuksista ja notkistuu tämän johdosta. Loogisesti ajateltuna, kun käyttömäärä on pienempi niin purkki säilyy myös kauemmin kuin se muutaman euron tuote, joka kuluu nopeammin pitkässä juoksussa suuremman käyttömäärän vuoksi.

Pupa Milanon Eyebrow plumping gel
Pupa Milano I'm love proof
2 x Meikkituote

Pupa Milano Eyebrow plumping gel – kulmakarvageeli, joka sisältää minimaalisen lyhyttä kuitua on aivan luottotuotteeni niin arjessa kuin juhlissa. Tämän ansiosta saan kulmakarvoista täydelliset. Hieman tuuheammat ja samalla meikatun lopputuloksen. Muutama kerros niihin kohtiin, jossa karvaa kasvaa vähemmän eli kulman korkein kohta ja häntäpää. Myös kolot täyttyvät tällä mukavasti, jos sellaisia on. Kulmakarvat pysyvät asennossa koko päivän, jopa hikisemmän treenin aikana. Voiko tuotteelta muuta edes enää toivoa. Kolme sävy vaihtoehtoa, joista minulla on vaalein itselläni käytössä.

Ehdottomasti yhdeksi suosikki huulipunakseni on noussut Pupa Milanon I’m love proof huulipuna viimeisen puolen vuoden aikana. Tämä suudelman kestävä huulipuna pysyy koko päivän (riippuu tietenkin siitä kuinka paljon syö ja juo päivän aikana). Tämän kanssa voin elää huolettomasti ja olla varma siitä, että näyttää hyvältä koko päivän tai illan. Joskus olen lisännyt hieman iltapäivällä huulten keskiosaan, jos on täytynyt näyttää viellä illan myöhäisille tunneille freessiltä ja edustavalta, sillä juon päivän aikana todella paljon. En kuitenkaan joka kerta.

 

Jos kiinnostuit Pupa Milanon tuotteista tai haluat kuulla lisää kysy TIK Salongin henkilökunnalta. Tuotteet ovat tilaustavaraa, sillä valikoimaa on paljon.

Lue lisää työnkuvastani ja siitä mitä oikein touhuan My Day – Erilainen työpäivä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *