Hae
Tiina K

Kuinka kisadieetti etenee ja treenit kulkee

kuntosali

Vielä on yksitoista viikkoa jäljellä Suomen kehonrakennusliiton kilpailuihin, jotka pidetään 21.8 Helsingissä. Viikot vilisevät silmissä. Olen vieläkin ihan yhtä innoissani, kuin dieetin alettua. Tässä kohdassa tuntuu aina siltä, kuin painaisi vielä yhden isomman vaihteen silmään. Intoa, paloa ja suurta halua kehittyä sekä nähdä se tulos mikä sieltä oikein kuoriutuu sitten kisapäiväksi. Olisihan se myös enemmän kuin kiva kiillottaa sitä viime vuoden pyttyä.

innoissani treenillä

Paljon tulee kysymyksiä miten menee, mikä fiilis jne…

Arki menee samaa rataan aivan niin kuin kisakauden ulkopuolella. Samat ruoka-aineet ja rutiinit päivästä toiseen. Ainoana erona, että teen aerobista urheilua enemmän kuin normaalisti. Oikeastaan siinäkin suurin eroavaisuus on se, että olen tällä kisakaudella päättänyt tehdä kaiken laitteella. Näin pystyn pitämään liikkumisen tasaisena ja tehokkaana koko suorituksen ajan sekä seuraamaan sykealuettani. Seuraamalla sykealuetta saan sen pysymään mahdollisimman hyvin alueella, mikä polttaa eniten rasvaa. Ei liian kovaa vauhtia mutta ei liian hitaastikkaan.

Koen tämän omalla kohdalla kaikista fiksuimmaksi ratkaisuksi, koska olen niin kova fiilistelemään kaikkea kaunista. Fiilistelen aamuja, luontoa, lintuja, kukkasia ja vaikka mitä kaikkea mahdollista koiran kanssa lenkkeillessä. Taidan olla hieman taivaan rannanmaalari, joka osaa elää siinä hetkessä missä on ja unohtaa kaiken muun mitä ympärillä tapahtuu. Jopa sen, missä pitäisi olla seuraavaksi. Ehkä tästä syystä huomaan niin usein olevani myöhässä jostain, kun fiilistelen siihen asti kunnes tajuan että nyt on kiire ja pitää taas juosta.

Kovin tarkasti en tule vieläkään availemaan kisadiettiä, mutta sitä voi seurailla Instagramin puolella hyvinkin reaaliaikaisesti. Urheilua, rutiineja ja sitä arkista touhotusta. Sekä tietenkin fiilistelyä niistä elämän pienistä iloista!

Energiaa riittää vielä hyvin ja tuntuu, että halu kehittää kaikkia elämän osa-alueita samaan aikaan iskee aina tässä kohtaa. Voi olla, että kesä ja aurinko tekee myös tehtävänsä tähän hyvään fiilikseen ja olotilaan.

Käykö sinulle myös näin kesän tullen vai onko se aikaa jolloin mielelläsi vain lomailet tai otat rennosti?


Ota seurantaan myös Instagramin puolella, mistä löydät bion linkistä myös kaikki muut kanavani ♥


Lue myös, miksi täällä on ollut niin hiljaista täältä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *