Hae
Tiina K

Mitä söin kisojen jälkeen ja mitä viikonloppuna tapahtui? 2/3

maksalaatikkoa ja 3 ruokalajin menu

Finaalin ja palkintojen jaon jälkeen ensimmäiset asiat, mitä tein lavan takana oli se, että join reilusti vettä ja kaivoin eväät esiin. Eväskiposta ensimmäisenä tarttui käteen tuoreita pikku porkkanoita. Autossa söin kylmää maksalaatikkoa ja raejuusto. Aikamoista herkuttelua siis 😀

Kyllä minulle ja siskolleni hieman naureskeltiin, kun molemmat kaivoivat kassista ensimmäisenä kylmän maksalaatikon ja lusikan. Harvoin siellä sellaista näkee, kun suurin osa kilpailijoista tarttuu ensimmäisenä suklaapatukkaan ja muihin herkkuihin. Kävimme hotellilla vaihtamassa vaatteet ja suunnistimme syömään Italialaista Locanda Scappi:in, jonne olimme tehneet pöytävarauksen. Aivan ihana paikka, missä löytyi kaikille kaikkea. Itse söin alkupalaksi mustekalaa, pääruoaksi pastaa (molemmat reilusti oliiveilla höystettynä) ja jälkkäriksi creme bruleen. Ehdoton suositus kaikille, jotka tykkäävät Italialaisesta. Ehdottomasti yksi Helsingin parhaista. Ruoka ja palvelu oli oikein erinomaista.

 

Ruokailun jälkeen suunnistimme mieheni kanssa seuraavaan yöpaikkaan, jonka olin järjestänyt hänelle yllätykseksi ja kiitokseksi siitä kaikesta tuesta, ymmärryksestä ja jaksamisesta kisakauden aikana. Ja tietenkin kaiken takana oli ajatus kiireettömästä laatuajasta kaksin. Paikaksi valitsin Klaus K Hotellin Helsingin ydinkeskustasta, mikä on yksi suosikeistani Helsingissä. Laadukas hotelliketju ja aamupala aivan yksin Helsingin parhaista. Sehän on myös yksi tärkeä kriteeri hotellia valitessa ainakin minulla.

Illalle olin suunnitellut vielä yhden yllätyksen, mikä oli 9 ruokalajin menu Ravintola Penélopessa. Olen jo pitkään haaveillut pääseväni sinne syömään, joten tietenkin tämä valikoitui tähän speciaaliin juhlapäivään meille. Ruoka oli juurikin niin hyvää, kun kaikki arvostelut antavat ymmärtää. Tunnelmallinen ja tyylikäs paikka, jonka palvelu oli moitteetonta. Jos olet kulinaristi ja rakasta hyvää ruokaa niin käy kokeilemassa ja valitse maistelu menu.

Sunnuntai aamu alkoi tutulla aamu aerobisella

Olo edellisen illan syömisen jälkeen oli melko tukala vaikka en juurikaan syönyt mitenkään kovin sokerista tai rasvaista ruokaa edes. Tietenkin ruokamäärät ja ruoan laatu oli jo niin poikkeavaa normaaliin kisakauden arkiruokaan, että ei sitä tarvitse edes ihmetellä. Onneksi liikunta teki ihmeitä ololle ja tietenkin aineenvaihdunnalle.

Viikonlopun tavoite oli rentoutua ja ottaa chillisti. Nauttia kiireettömyydestä, hyvästä ruoasta sekä siitä paljon puhutusta yhteisestä ajasta, mikä rehellisesti sanottuna kisakaudella on melko vähissä. Onneksi on puoliso, joka ymmärtää, että kilpaurheilu vie aikaa ja siihen päälle normaalit työt. Silloin ne vapaat tunnit vuorokaudessa on aika vähissä kaikken muun suhteen. Ehkä osansa tekee myös se, että teen melko paljon töitä kisakaudellakin sillä töitä on tehtävä niin kauan kuin on sellaiset sponsorit, jotka mahdollistavat pienemmän työmäärän. Niitä vielä odotellessa ja etsiskellessä. Jos tiedät jonkun potenttiaalisen, joka on kiinnostunut sponsoroimaan kilpaurheilua niin aina saa ottaa yhteyttä! 😀

Sunnuntaina kävimme hieman rentoutumassa Kämp Spa:an upeissa tiloissa, minkä saimme yllätykseksemme lahjaksi Klaus K:lta kisamenestykseni johdosta. Tämä kruunasi tämän viikonlopun. Rentouttavaa hiljaisuutta, saunoja ja rentoilua. Olisin voinut vain jäädä nukkumaan tuohon ihanaan lämmitettyyn tuoliin. Like it – Kiitos!

Ihana pitkä viikonloppu Helsingissä

Neljä päivää, joka sisälsi sopivassa suhteessa kaikkea sitä mistä nautin, elän ja hengitän. Tietenkin myös hyvää seuraa ja ihmisiä, joilla on samat intressit elämässä.

  • Kilpaurheilua ja tavotteita
  • Hyvää ruokaa ja seuraa
  • Liikuntaa ja rentoa kuljeskelua kaupungillla
  • Sopivassa suhteessa herkuttelua
  • Lisää motivaatiota ja intoa seuraaviin kisoihin

Maanantaina herkuteltiin vielä kunnon aamupala Hotelli Klaus K tarjoamana, jonka jälkeen lähdettiin pikku hiljaa lipumaan kohti kotia. Kohti seuraavia tavoitteita, unelmia ja arkista aherrusta. Mikä näkyikin heti siinä, että kotimatkalla autossa eväät näyttivät tältä ja illalla suuntasin intoa puhkuen vielä viikon ensimmäiselle salitreenille. Tavoitteet ja unelmat jälleen kirkkaampana mielessä sekä tekemistä aivan uudella innolla ja motivaatiolla.


Onko sinulla elämässäsi jotain isompia tavoitteita ja unelmia, joiden eteen teet päivittäin, viikottain tai kuukausittain tiettyjä valintoja tai töitä?

Lue postaussarjan ensimmäinen osa Kisapäivä – Pronssia 3.sija – 1/3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *