Hae
Tiina K

Kisapäivä – Pronssia 3. sija – 1/3

Pronssinen SM-mitalli

tuli tänäkin vuonna Suomen kehonrakennusliiton kilpailuista 21.9.2021, kun SM-kisa käytiin Helsingin kulttuuritalolla. Uusien rajoitusten myötä kisasimme tyhjälle yleisölle (vain tuomarit) mutta kisa streamattiin Pakkotoiston toimesta laadukkaasti suoraan kotisohvalta kisaa seuranneille katsojille. Onni on liitto, joka ajattelee kilpailijoiden parasta ja päätti järjestää kilpailut kaikesta huolimatta, vaikka tulikin uusia rajoituksia juuri edellisenä päivänä pääkaupunki seudulle. Vaikka fiilis on aina hyvin eri esiintyä ilman hurraavaa yleisöä niin onneksi mieltä lämmitti se, että tiesi niin monen tärkeän ihmisen seuraavan ja kannustavan ruudun välityksellä. Mukavaa oli myös kuulla ja yllättyä niin monen muunkin tutun ja puoli tutun seuranneen kisoja streamistä, varsinkin niiden joiden en ollenkaan olettanut seuraavan lajia.

Kilpailuista jäi kaiken kaikkiaan oikein hyvä fiilis ja rehellisesti voin sanoa tänä vuonna olevani todella tyytyväinen sijoitukseeni. Vastassa oli todella kovia kilpasiskoja, joilla on myös pidempää kisa-taustaa ja kokemusta myös Euroopassa kilpailemisesta. Piste erot olivat todella pieniä eli kuka tahansa meistä kolmesta olisi voinut olla voittaja. Katsotaan kuinka käy, kun kilpailemme jälleen toisiamme vastaan kansainvälisissä 2 Bros Pro kilpailuissa syyskuun 12. päivä Tampereella. Siellä kisaillaan kansainvälisellä tasolla ja taistellaan Pro-kortista eli ammatilaiskortista. Odotan kisoja enemmän kuin innolla, sillä tässä on ollut muutava viikko aikaa viilata kuntoa paremmaksi ja treenata lisää kaikkea. Katsotaan miten siellä menestystä niitetään ja pidetään peukkuja.

Kuvia SKL kisoista löydät Pakkotoisto.com sivuilta.


Kiitos kaikille kisakaudella mukana olleille tukijoille ja tsemppareille. Erityis kiitos perheelle, ystäville ja yhteistyökumppaneille. Sekä kaikille kisoja katsoneille tukijoukoille ja onnittelijoille <3

Lukaise myös fiiliksiä kisakaudelta:

Kuinka kisadieetti etenee ja treenit kulkee

4 viikkoa kuvina

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *